Problemen met tado° airconditioningsproducten oplossen
Mijn Slimme Aircobediening V3+ is niet verbonden met HomeKit. Hoe kan ik dit oplossen?
Mijn Slimme Aircobediening V3+ is niet verbonden met HomeKit. Hoe kan ik dit oplossen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om problemen met de HomeKit-verbinding op te lossen, volg je deze stappen:

1. Zorg ervoor dat je iPhone en je Apple Home Hub (iPad, HomePod, enz.) zijn aangesloten op een 2,4 GHz Wi-Fi-netwerk. Al je iOS apparaten moeten zich op hetzelfde netwerk bevinden om elkaar te kunnen vinden.

2. Sluit de Apple Home app door omhoog te vegen.

3. Wacht minstens een uur om HomeKit genoeg tijd te geven te actualiseren.

Als je nog steeds problemen hebt met de verbinding, neem dan alsjeblieft contact met ons op via de chat en stuur ons:

• een screenshot (pdf of jpg) van de de foutmelding in de Apple Home app en

• een screenshot (pdf of jpg) waaruit blijkt dat je iPhone is verbonden met het 2.4 GHz netwerk.

Let op: Slimme Aircobediening V2 en V1 zijn niet compatibel met Apple HomeKit.