Smart Home-integraties gebruiken met tado°
Hoe kan ik de HomeKit configuratie van de Slimme Aircobediening V3+ resetten?
Hoe kan ik de HomeKit configuratie van de Slimme Aircobediening V3+ resetten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de HomeKit configuratie van de Slimme Aircobediening V3+ te resetten ga je als volgt te werk:

1. verwijder het apparaat uit de Apple Home app. Ga naar Kamers, selecteer de accessoire die je wilt verwijderen en scroll naar beneden om Accessoire verwijderen te selecteren. Selecteer dan Verwijderen.

2. trek de stekker uit de Slimme Aircobediening, wacht één minuut en doe de stekker er weer in, om het apparaat opnieuw op te starten.

3. wacht minstens een uur om Homekit genoeg tijd te geven te actualiseren.