Hoe werkt tado° met Apple HomeKit?

Meer weten over wat je wel en niet kunt aansturen (bijv. Warm water) wanneer je tado° met Homekit gebruikt.

tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een instelling voor een tado° product wijzigt met HomeKit (bijvoorbeeld met de Apple Home app of Siri), schakelt je tado° over op Handmatige Bediening. Dit gebeurt omdat de tado° app de verandering als handmatige wijziging registreert.

Je hebt over het algemeen toegang tot HomeKit-apparaten vanaf de iOS-apparaten terwijl je bent verbonden met je Wi-Fi-thuisnetwerk. Om een ​​HomeKit-apparaat vanaf een ander adres te bedienen, heb je een Apple TV, HomePod of iPad nodig. Je kunt hier meer over te weten komen op de speciale Apple HomeKit-website.

tado° features en Homekit

Met Homekit kun je het volgende doen:

• Verwarming en/of koeling van kamers individueel aansturen (Homekit ondersteunt geen Warmwateraansturing)

• Luchtvochtigheid meten

Raadpleeg onze HomeKit-sectie voor meer informatie over tado° en HomeKit.