tado° airconditioningsproducten installeren
Met welk wifi netwerk moet mijn mobiele apparaat verbinding maken bij het installeren van mijn Slimme Aircobediening, 2.4 GHz of 5 GHz?
Met welk wifi netwerk moet mijn mobiele apparaat verbinding maken bij het installeren van mijn Slimme Aircobediening, 2.4 GHz of 5 GHz?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige routers leveren twee verschillende wifi netwerken, één van 2.4 GHz en één van 5 GHz. tado° apparaten kunnen alleen verbinding maken met 2.4 GHz wifi netwerken.

Om je Slimme Aircobediening op juiste wijze in te stellen dien je ervoor te zorgen dat je mobiele apparaat is verbonden met een 2.4 GHz wifi netwerk. Meer informatie met betrekking tot netwerk specificaties kun je vinden in de handleiding van jouw router.