Hoe kan ik de klantenondersteuning van tado° contacteren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met het tado° team.

tado° kanalen voor klantenondersteuning:

Helpdesk en Community

Kijk in onze Helpdesk voor antwoorden op veelgestelde vragen over tado°. Of meld je aan bij de tado° Community om te zien wat onze gebruikers zeggen.

Live chat

Praat met een van onze tado° supportmedewerkers via Chat. Tik op de ronde oranje knop rechtsonder om een chat te beginnen:

• Hier in onze Helpdesk,

• of op onze website (tado.com) of

• in de tado° mobiele app, bij Meer > Ondersteuning.

Wanneer je functionele cookies hebt uitgeschakeld, heb je geen toegang tot de Live Chat.

Om de Chat in te schakelen:

1. Selecteer het groene cookie icoon linksonder op je scherm

2. Zet Functionele cookies op Altijd Actief en

3. bevestig je keuze.

4. Vernieuw zo nodig de pagina om de wijzigingen te actualiseren en je vindt het oranje chat-icoontje rechtsonder in je scherm.

Voor noodgevallen

Als je problemen hebt bij de installatie monteer dan tijdelijk je oude apparaten terug (deze problemen zijn dus geen noodgevallen). Neem dan voor hulp contact met ons op via de Chat en selecteer Ik heb een vraag over de installatie.

Als je een noodgeval hebt en zonder verwarming of warmwater zit, neem contact op met ons op via de Chat en selecteer Ik heb een technische vraag.