Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met het tado° team.

Voor antwoorden op uw vragen

Kijk in onze Helpdesk voor antwoorden op veelgestelde vragen over tado°. Of meld je aan bij de tado° Community om te zien wat onze gebruikers zeggen.

Voor een snelle chat

Praat met een van onze supportmedewerkers via live chat.

Om een chat te starten, tik je gewoon op het oranje-gele chat-icoontje:

• in de tado° mobiele app, door naar  Meer > Ondersteuning te gaan.

Voor gedetailleerde vragen

Schrijf ons via ons Contactformulier voor situaties die mogelijk meer gedetailleerde informatie vereisen. Het contactformulier is ook te vinden onderaan alle pagina's van onze Helpdesk.

Voor dringende noodgevallen

In noodgevallen, bijvoorbeeld wanneer u zonder verwarming of warm water zit, kunt u ons bereiken via onze voicemailservice op de volgende nummers:

• Nederland (NL): 020 262 2310
  • Internationaal (NL): +31 20 262 2310
  • Belgium (BE): 025 882 655
  • Internationaal (BE): +32 2 588 26 55

Let op: Installatiegerelateerde problemen worden niet beschouwd als noodgevallen. Als u een installatie gerelateerd probleem ondervindt, monteer dan tijdelijk uw bestaande apparaten terug en neem contact met ons op via de standaard contactkanalen.