Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met het tado° team.

Voor antwoorden op uw vragen

Kijk in onze Helpdesk voor antwoorden op veelgestelde vragen over tado°. Of meld je aan bij de tado° Community om te zien wat onze gebruikers zeggen.

Voor een snelle chat

Praat met een van onze supportmedewerkers via live chat. Om een chat te starten, tik je gewoon op het oranje-gele chat-icoontje in de hoek rechtsonder op je scherm:

• op onze website (tado.com);

• in onze Helpdesk; of

• in de tado° mobiele app, door naar Meer>Ondersteuning te gaan.

Wanneer je de functionele cookies hebt uitgeschakeld, heb je geen toegang tot de live chat. Je kunt de Cookie settings via het groene-pictogram linksonder op je scherm vinden. Schakel Functionele Cookies naar Altijd Actief. Bevestig daarna je keuze om de chat te reactiveren. Vernieuw zo nodig de pagina om de wijzigingen te actualiseren.

Om contact op te nemen met ons Support team, tik op het gele chat icoontje in de hoek rechtsonder op je scherm.

Voor gedetailleerde vragen

Schrijf ons via ons Contactformulier voor situaties die mogelijk meer gedetailleerde informatie vereisen.

Voor dringende noodgevallen

Let op: Installatiegerelateerde problemen worden niet beschouwd als noodgevallen.

Als u een installatie gerelateerd probleem ondervindt, monteer dan tijdelijk uw bestaande apparaten terug en neem contact met ons op via de standaard contactkanalen.

In noodgevallen, bijvoorbeeld wanneer u zonder verwarming of warm water zit, kunt u ons bereiken via onze voicemailservice op de volgende nummers:

• Nederland (NL): 020 262 2310

• Internationaal (NL): +31 20 262 2310

• Belgium (BE): 025 882 655

• Internationaal (BE): +32 2 588 26 55