Wanneer de Slimme Aircobediening geen wifi-configuratie heeft, wordt een unieke 4-cijferige code (XXXX) weergegeven op het display.

Wanneer deze code verschijnt, doe je het volgende:

1. Ga naar wifi-instellingen op je iOs apparaat.

2. Scroll naar beneden naar de sectie Nieuw apparaat installeren.tado° moet hier worden herkend als accessoire in de lijst.

3. Klik op tadoXXXX en vul je wifi-gegevens in.

Als je de Slimme Aircobediening niet op je wifi kunt aansluiten, doe je het volgende:

1. Koppel je Slimme Aircobediening los van de stroomvoorziening.

2. Wacht twee minuten en sluit weer aan om het apparaat opnieuw te starten.

3. Start je iOS-apparaat opnieuw op.

4. Ga naar wifi-instellingen op je iOS-apparaat. Scroll naar beneden tot je de sectie Nieuw apparaat instellen ziet.

5. Selecteer tadoXXXX. De configuratie wordt vervolgens in de Home-app voltooid.

Let op: Uitsluitend de Slimme Aircobediening V3+ is Homekit-compatibel.

Als de Slimme Aircobediening al in je tado° Home was geïnstalleerd, hoef je verder niets te doen.

Als je de Slimme Aircobediening voor de eerste keer installeert, zie je het moersleutelpictogram op het display en kun je doorgaan met de installatie in de tado° app.

Als je problemen ondervindt bij het configureren van de wifi-instellingen voor je Slimme Aircobediening met je iOS-apparaat, probeer het dan met je pc zoals in dit artikel wordt uitgelegd.