tado° airconditioningsproducten gebruiken
Hoe kan ik de Slimme Aircobediening resetten naar de fabrieksinstellingen?
Hoe kan ik de Slimme Aircobediening resetten naar de fabrieksinstellingen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de Slimme Aircobediening opnieuw wilt instellen naar de fabrieksinstellingen, volg je deze stappen:

1. Raak met je vingertoppen de twee pijlen onder de display vanhet apparaat 5 seconden lang aan(dit werkt ook als de pijlen niet branden). Zorg ervoor dat je de display niet aanraakt, anders mislukt de procedure.

2. Het reset-menu wordt geopend, aangegeven door een moersleutel- en schroevendraaier icoontje. Gebruik de pijlen om door het menu te bladeren.

3. Wanneer het apparaat een symbool met uitroepteken en een vuilnisbak toont, raak je de rechterkant van het display aan om het apparaat te resetten naar fabrieksinstellingen. Een knipperend wifi- en vuilnisbak symbool bevestigt de reset.