Alle collectiesTroubleshootingProblemen met tado° verwarmingsproducten oplossen
Wat kan ik doen als ik problemen heb met het installeren van de Internetbridge?
Wat kan ik doen als ik problemen heb met het installeren van de Internetbridge?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de Internetbridge voor het eerst instelt en je hebt problemen met de internetverbinding, dan kan er een probleem zijn met de aansluiting van de Internetbridge op je router.

Wanneer moet ik een netwerkswitch gebruiken voor aansluiting van mijn tado° Internetbridge

Sommige hogesnelheid routers/modems (bijv. Bepaalde Salt glasvezelboxes) ondersteunen niet langer 10Mbit/s half duplex ethernet snelheden, de snelheid waar de tado° Internetbridge mee werkt. Daarom kan het zijn dat de Internetbridge geen verbinding meer maakt met je router/modem.

Om dit op te lossen moet je een 100/10 Mbit/s netwerkswitch kopen (bijv. Renkforce RF-4279924 of TP-LINK TL-SF1005D) online of in een lokale ijzerwaren winkel.

Als je de switch ontvangen hebt, kun je hem als volgt installeren:

1. Steek het ene uiteinde van een van de Ethernet-kabels in een poort van je router/modem en

2. het andere uiteinde in een willekeurige poort van je switch.

3. Steek een andere Ethernet-kabel in een andere poort van je switch, en

4. steek het andere uiteinde in de Internetbridge.

Nog steeds problemen?

Als je nog steeds problemen hebt met het verbinden van je Internetbridge of als je andere vragen hebt, neem dan contact met ons op via chat.