Installeer eerst uw router/modem en zorg ervoor dat deze is verbonden met het internet.

Voor tado° verwarmingsapparaten
Om de Internetbridge aan te sluiten op je nieuwe router of modem, volg je deze stappen:

1. Sluit de ethernetkabel van de Internetbridge aan op een beschikbare ethernetpoort in je router/modem.

2. Sluit de USB-voedingskabel van de Internetbridge aan op een beschikbare USB-poort in je router/modem.

Als er geen USB-poorten beschikbaar zijn, gebruik dan de meegeleverde adapter of een gewone 5V USB-lichtnetadapter om de Internetbridge via een stopcontact van stroom te voorzien.

Zodra je Internetbridge met succes verbonden is, zullen je andere tado° apparaten automatisch verbinding maken met de Internetbridge.

Als de Internetbridge geen verbinding met internet maakt, vind je hier informatie over hoe je dit op kunt lossen,

Voor de tado° Slimme Aircobediening

De tadoº Slimme Aircobediening maakt direct verbinding met je wifi.

Zorg ervoor dat WLAN geactiveerd is op je nieuwe router/modem. Raadpleeg hiervoor de gebruikershandleiding van de router/modem indien nodig.

Als de Slimme Aircobediening geen verbinding met je wifi maakt, vind je hier informatie over hoe je dit op kunt lossen

Meer informatie:

De ‘Router’ LED op de Bridge knippert, wat betekent dit?