Installeer eerst uw router/modem en zorg ervoor dat deze is verbonden met het internet.

Voor tado° verwarmingsapparaten

Om de Internetbridge aan te sluiten op je nieuwe router of modem, volg je deze stappen:

1. Sluit de ethernetkabel van de Internetbridge aan op een beschikbare ethernetpoort in je router/modem.

2. Sluit de USB-voedingskabel van de Internetbridge aan op een beschikbare USB-poort in je router/modem.

Als er geen USB-poorten beschikbaar zijn, gebruik dan de meegeleverde adapter of een gewone 5V USB-lichtnetadapter om de Internetbridge via een stopcontact van stroom te voorzien.

Zodra je Internetbridge gepaird is, zullen je andere tado° apparaten automatisch worden gepaird en verbonden met de Internetbridge.

Als je problemen hebt met het verbinden van je Internetbridge aan je modem, lees dan hier hoe je dit kunt oplossen.

Voor de tado° Slimme Aircobediening V3+

De tadoº Slimme Aircobediening V3+ maakt direct verbinding met je wifi.
Zorg ervoor dat wifi is geactiveerd op je nieuwe router/modem. Raadpleeg hiervoor de gebruikershandleiding van de router/modem indien nodig.

Als je problemen hebt met het verbinden van je Slimme Aircobediening V3+ met je wifi, lees dan hier meer over hoe je dit kunt oplossen.