Alle collectiesTroubleshootingProblemen met tado° verwarmingsproducten oplossen
De ‘Router’ LED op de Bridge knippert, wat betekent dit?
De ‘Router’ LED op de Bridge knippert, wat betekent dit?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een knipperende ‘Router’ LED op de Internetbridge betekent dat de ethernet link gedetecteerd is en dat de Internetbridge wacht op DHCP IP-adres toekenning van de router. De Internetbridge is afhankelijk van de DHCP-functie van de router, die standaard is ingeschakeld op alle thuisrouters. Zodra het IP-adres succesvol is toegewezen zal de ‘Router’ LED constant gaan branden.

Als de ‘Router’ LED blijft knipperen, controleer dan de volgende punten:

1. Controleer de ethernetkabel die de Internetbridge met de router verbindt. Zorg ervoor dat de kabel aan beide uiteinden juist aangesloten is. Probeer een andere ethernetkabel voor het verbinden van de Internetbridge met de router.

2. Herstart de Internetbridge door de stroomkabel te ontkoppelen en deze na een paar seconden opnieuw aan te sluiten.

3. Probeer een andere LAN-poort op je router te gebruiken.

Gebruik geen LAN-poort met het label IP-TV.

Als de lampjes op de poort niet branden wanneer je een kabel aansluit, is de poort mogelijk uitgeschakeld. In dat geval kun je de poort inschakelen in de routerinstellingen.

Raadpleeg dit artikel voor hulp bij het voor de eerste keer aansluiten van tado° op je router.