Problemen met de tado° app en services oplossen
In de tadoº app verschijnt ‘Geen data'. Wat betekent dit?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als er een Geen data foutmelding verschijnt wanneer je probeert in je tado° app je Energy IQ berekeningen te openen,kan dat een van deze oorzaken hebben.

Problemen met connectiviteit

De meest voorkomende oorzaak van een Geen data foutmelding is een connectiviteitsprobleem tussen de tadoº apparaten.

Om zeker te weten of je apparaten verbonden zijn, ga naar Instellingen > Kamers en Apparaten in de tado° app en controleer of je Internetbridge of andere tadoº apparaten offline zijn.

Problemen met verbruiksgegevens

Er kan ook een Geen data melding verschijnen als de app problemen heeft met het lezen van de informatie die is opgegeven voor het berekenen van je verwarmingskosten.

Probeer opnieuw je verbruiksgegevens in te voeren en controleer of alle informatie juist is. Als je nog steeds de Geen data melding krijgt, neem dan contact op met klantensupport via chat.

Combinaties van verwarmings-setups

Wanneer een verwarmings-setup zowel verwarmingscircuits als onafhankelijke warmtebronnen bevat, of energie gebruikt voor andere doeleinden (zoals sanitair warm water), kan de tado° app de kosten misschien niet schatten en verschijnt er een Geen data bericht.