Hoe kan ik de Kinderbeveiliging uitschakelen wanneer de Slimme Radiatorknop geen verbinding met de app kan maken?
Hoe kan ik de Kinderbeveiliging uitschakelen wanneer de Slimme Radiatorknop geen verbinding met de app kan maken?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Kinderbeveiliging aan en uit zetten wordt over het algemeen in de app beheerd. Maar mocht het voorkomen dat om een of andere reden de Slimme Radiatorknop offline is, dan kun je de Kinderbeveiliging op het apparaat zelf uitschakelen.

Wanneer het apparaat offline is, blijft het verwarmen volgens de instellingen die het had voordat het de verbinding met de cloud verloor. Als je wilt kun je je verwarming handmatig instellen op het apparaat tot deze weer online is.

Om Kinderbeveiliging uit te schakelen (en handmatig offline je verwarming te kunnen aanpassen) doe je het volgende op je Slimme Radiatorknop:

• Demonteer de Slimme Radiatorknop van je radiator, en

• Verwijder de batterijen uit het apparaat en wacht 10 seconden voordat je ze terug plaatst. Sluit dan het batterijvak.

• Wacht daarna 1 minuut voordat je het apparaat opnieuw monteert. Dit zorgt ervoor dat het apparaat succesvol kan kalibreren.

Let op: Deze handmatige verandering is tijdelijk. Als de verbinding met de app hersteld is, zal de Kinderbeveiliging automatisch opnieuw worden geactiveerd.