Wanneer Kinderbeveiliging is geactiveerd, zal tado° alle handmatige wijzigingen op je Slimme Radiatorknop negeren. Dit zorgt ervoor dat de verwarming functioneert zoals geprogrammeerd met behoud van comfort en energiebesparing.

Hoe activeer ik Kinderbeveiliging?

Om de feature te activeren volg je de volgende stappen in de app:

• Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten,

• Selecteer de Slimme Radiatorknop die je wilt beveiligen, en

• schakel Kinderbeveiliging in

• Herhaal voor alle Slimme Radiatorknoppen die je wilt beveiligen.

Wanneer de Kinderbeveiliging is ingeschakeld, blijven de verwarmings-instellingen, zoals de Doeltemperatuur, het Slimme Schema, en Thuis en Afwezig, ongewijzigd als iemand handmatig de verwarming op het apparaat zelf probeert aan te passen.

Hoe kun je te weten komen of de Kinderbeveiliging ingeschakeld is op je Slimme Radiatorknop:

Wanneer de regelknop wordt gedraaid, komen twee halve cirkels samen en vormen een gesloten cirkel.

Je kunt geen enkele instelling handmatig op het apparaat veranderen zolang de Kinderbeveiliging ingeschakeld is.

Meer informatie:

Hoe kan ik de Kinderbeveiliging uitschakelen wanneer de Slimme Radiatorknop geen verbinding met de app kan maken?