Problemen met smart home-integraties oplossen
Mijn tado° apparaten verbinden zich niet met de Apple Home app. Wat kan ik doen?
Mijn tado° apparaten verbinden zich niet met de Apple Home app. Wat kan ik doen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na het toevoegen van de Internetbridge aan een Apple Home, of een nieuw tado° apparaat aan een bestaand systeem, kan het tot 40 minuten duren voordat het apparaat verschijnt in de Apple Home app.

Als een tado° apparaat nog steeds niet verschijnt, of wordt gemarkeerd in de Apple Home app met “Geen reactie” of “Onbeschikbaar”, probeer dan het volgende:

1. Zorg ervoor dat je Internetbridge verbonden is met de router en van stroom is voorzien, en dat de “router” LED voortdurend brandt.

2. Let er op dat je iPhone of iPad verbonden zijn met dezelfde router als de Internetbridge.

3. Sluit de Apple Home app door naar boven te vegen, open dan opnieuw.

4. Schakel de wifi op je iOS apparaat voor 30 seconden uit en maak dan opnieuw verbinding met de wifi.