tado° verwarmingsproducten

Je hebt een internetverbinding nodig om je verwarmingssysteem met tado° aan te sturen, maar je kunt hiervoor geen wifi gebruiken. In plaats daarvan moet je de Internetbridge rechtstreeks met een ethernetkabel op je router aansluiten. De internetbridge verbindt alle tado° apparaten met het internet.

Slimme Aircobediening

Je hebt wifi nodig om de Slimme Aircobediening met internet te verbinden via een 2.4 GHz wifi netwerk. Het apparaat zal direct tijdens het installeren verbinding maken met de wifi.