Een E04 foutmelding op de Slimme Aircobediening geeft aan dat de verbinding met onze tado° servers mislukt is.

Om dit op te lossen, doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de wifi is ingeschakeld en werkt. Om dit te doen controleer je de wifi-toegang van andere apparaten of the LED lampjes aan de voorkant van je router.

2. Reset zo nodig je wifi-netwerk.

3. Geef de Slimme Aircobediening dan een paar minuten de tijd om verbinding te maken met het internet.

Let op: wanneer de internetverbinding tijdelijk verbroken is, kun je de airco via het gebruikersinterface op je Slimme Aircobediening aansturen. Je kunt hiervoor ook je oude airco afstandsbediening gebruiken.

Meer informatie:

Mijn Slimme Aircobediening geeft een E01 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?

Mijn Slimme Aircobediening geeft een E02 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?

Mijn Slimme Aircobediening geeft een E03 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?

Mijn Slimme Aircobediening geeft een E05 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?