Als je van router bent veranderd of problemen ondervindt bij het aansluiten van de Slimme Aircobediening op je wifi-netwerk, doe dan het volgende:

1. Verwijder de bestaande wifi-inloggegevens.

2. Wanneer de Slimme Aircobediening de unieke 4-cijferige code toont, ga je naar Instellingen>Kamers & Apparaten in de tado° app en

3. Selecteer de kamer waar de Slimme Aircobediening zich bevindt.

4. Selecteer Update wifi-instellingen, dan volgende en volg de instructies in de app op.

5. Zorg ervoor dat al je apparaten met een 2.4 GHz Wifi-network zijn verbonden.

Als geen van bovenstaande het probleem oplost, probeer dan de wifi-instellingen van de Slimme Aircobediening opnieuw te configureren zoals in onderstaande artikelen uitgelegd.