Hoe voer ik de upgrade van de huidige Internetbridge naar de HomeKit ondersteunende Internetbridge door?
Hoe voer ik de upgrade van de huidige Internetbridge naar de HomeKit ondersteunende Internetbridge door?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je Slimme Thermostaat met HomeKit te koppelen heb je de HomeKit-compatibele Internetbridge nodig die wordt geleverd met de Starterkit V3 of nieuwere versies. Als je een Starterkit V2 hebt dan kun je jouw bestaande Bridge vervangen door de HomeKit-compatibele Internetbridge. De Internetbridge kan worden gekocht in onze webshop.

Als je al een eerdere versie van de tado° Bridge hebt geïnstalleerd, dan kun je naar je nieuwe HomeKit ondersteunende Internetbridge upgraden in 3 eenvoudige stappen:

1. Selecteer in de app Instellingen > Kamers & Apparaten > Toevoegen apparaat. Selecteer Bridge (vervanging) en registreer het apparaat door simpelweg de QR code te scannen op de achterkant van het apparaat of de bijgevoegde sticker.

2. Ontkoppel de oude bridge en verbind de LAN- en USB-kabel met de nieuwe Internetbridge.

3. Als de nieuwe Internetbridge met het internet verbonden is, zullen alle geïnstalleerde apparaten automatisch opnieuw verbinden met de nieuwe bridge. Dit kan tot 45 minuten duren. Zorg ervoor dat de nieuwe bridge verbonden blijft gedurende deze tijd. Verbind de oude bridge niet opnieuw.