Wat kan ik doen als niet alle apparaten opnieuw verbinding maken nadat mijn Bridge is vervangen door de HomeKit-geschikte Internet Bridge?
Wat kan ik doen als niet alle apparaten opnieuw verbinding maken nadat mijn Bridge is vervangen door de HomeKit-geschikte Internet Bridge?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat de vorige versie van de Bridge is vervangen door de HomeKit-geschikte Internet Bridge, worden alle apparaten automatisch opnieuw verbonden met de nieuwe Bridge. Dit kan tot 45 minuten duren. Als een apparaat zich niet automatisch heeft verbonden binnen deze tijd, graag het betreffende apparaat opnieuw starten.

Als u niet zeker weet welk apparaat niet is verbonden, controleer dan de zones die "Geen externe toegang/offline" weergeven.

Na het opnieuw opstarten, wacht alstublieft 2 minuten. Als het apparaat zich niet opnieuw verbindt, graag ook de Internet Bridge opnieuw starten.

Als het apparaat na het opnieuw starten nog altijd geen verbinding kan maken, kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning voor hulp. Tik op de ronde oranje knop rechtsonder om een chat te beginnen.