Hoe werkt tado° met Amazon Alexa?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je met Amazon Alexa een instelling voor een tado° product wijzigt, schakelt je tado° over naar Handmatige bediening. Dit komt omdat de tado° app de verandering als handmatige wijziging op het apparaat registreert.

Let op: Amazon Alexa werkt via een cloud-naar-cloud verbinding. Je hebt dus altijd een werkende internetverbinding nodig om via Alexa met je tado° apparaten te communiceren.

Meer informatie over tado° en Amazon Alexa vind je in onze Rubriek Amazon Alexa.