Kan ik mijn Warmwater met Amazon Alexa aansturen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als Warmwateraansturing in je tado° account is geactiveerd, kun je ook Amazon Alexa gebruiken om je warm water aan te sturen.

Automatische activering van handmatige bediening

Elke wijziging die via Amazon Alexa wordt gedaan, activeert automatisch Handmatige bediening op het tado° apparaat. Je kunt de duur van Handmatige Bediening wijzigen via de tado° app onder Instellingen> Kamers & Apparaten > Kamernaam > Handmatige bediening op het tado° apparaat.