Hoe werkt tado° met Google Home?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een instelling voor een tado° product via Google Home verandert (bijv. Met Google Assistant), schakelt je tado° over naar Handmatige bediening. Dit gebeurt omdat de tado° app de verandering als handmatige wijziging op het apparaat registreert.

Let op: Google Home werkt via een cloud-to-cloud-verbinding werkt. Je hebt dus altijd een werkende internetverbinding nodig om met je tado° apparaten via Google Home te communiceren.

Meer informatie over tado° en Google Home vind je in onze Google Home rubriek.