Hoe kan ik tado met Google Home instellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om tado°-apparaten met Google Home te bedienen, voeg je de tado°-app toe via de Google Home-app.

Volg hiervoor deze stappen in de Google Home app:

1. Selecteer het plus (+) symbool in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm.

2. Selecteer Apparaat instellen > Werkt met Google.

3. Zoek en selecteer tado° in de lijst met Google Home-compatibele services.

4. Meld je aan in je tado° account en accepteer de voorwaarden.

Als je geen Google Home apparaten hebt, kun je tado° koppelen aan Google Assistent. Meer informatie hierover vind je in Google Assistent Help.