Hoe verwijder ik een tado° apparaat uit mijn tado° account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een tado° apparaat uit je account te verwijderen kun je deze stappen volgen:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten in je tado° app.

2. Kies het apparaat dat je uit de lijst wilt verwijderen.

3. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm en kies Verwijder het apparaat uit de woning.

Als deze optie niet beschikbaar is voor jouw apparaat in de app, kan onze Technische ondersteuning je helpen om het apparaat uit je tado° Woning te verwijderen.Neem contact met ons op via chat onder vermelding van het e-mailadres van je tado° account en het serienummer van het apparaat dat je wilt verwijderen. Tik op de ronde oranje knop rechtsonder om een chat te beginnen.