Problemen met tado° airconditioningsproducten oplossen
Mijn Slimme Aircobediening geeft een E02 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?
Mijn Slimme Aircobediening geeft een E02 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een E02 foutmelding op de Slimme Aircobediening wijst op een probleem met de wifi-verbinding.

Om dit op te lossen, doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de wifi is ingeschakeld en werkt. Om dit te doen controleer je de wifi-toegang van andere apparaten of the LED lampjes aan de voorkant van je router.

2. Controleer of het wifi-paswoord is veranderd. Als dat het geval is kun je de huidige netwerkdata wissen en je Slimme Aircobediening op een nieuw netwerk aansluiten.

3. Als het probleem aanhoudt, controleer dan de afstand tussen je Slimme Aircobediening en je router. Verplaats zo nodig het apparaat dichter bij de router. Dit zorgt ervoor dat het wifi-signaal sterk genoeg is.

Let op: wanneer de internetverbinding tijdelijk verbroken is, kun je de airco via het gebruikersinterface op je Slimme Aircobediening aansturen. Je kunt hiervoor ook je oude airco afstandsbediening gebruiken.