Aan de slag met Smart Home-integraties
Zijn mijn tado°-producten compatibel met Apple HomeKit?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Slimme Thermostaat/Draadloze Temperatuursensor

De Slimme Thermostaat/Draadloze Temperatuursensor is via de HomeKit-compatibele Internetbridge compatibel met HomeKit. De nieuwe Internetbridge is verkrijgbaar in onze webshop.

Als je het eerdere model van onze bridge bezit (zonder pairing-knop), kun je deze upgraden naar de HomeKit-compatibele Internetbridge. Je kunt de nieuwe HomeKit-compatibele Internetbridge kopen in onze webshop.

Vanwege hardware-beperkingen is de Connector Kit niet compatibel met HomeKit.

Slimme Radiatorknoppen

De Slimme Radiatorknoppen zijn HomeKit-compatibel via de nieuwe HomeKit-compatibele Internetbridge.

Slimme Aircobediening V3+

Onze Slimme Aircobediening V3+ is HomeKit-compatibel. De eerdere versies V1 en V2 kunnen echter niet met HomeKit worden gebruikt.