Met de Auto-Assist Skill kun je de aansturing van je verwarmingssysteem volledig automatiseren, zodat er geen handmatige aanpassingen nodig zijn.

Met Auto-Assist geniet je van de volgende verbeteringen in je tado° systeem:

• Met geolocatie actief zal tado° automatisch je verwarming of koeling aanpassen wanneer de laatste persoon het huis verlaat of voordat de eerste persoon thuiskomt.
  • tado° past automatisch je verwarming of koeling aan wanneer een open raam wordt gedetecteerd.
  • Je krijgt toegang tot de uitgebreide Care & Protect features inclusief:
    - toegang tot Self-Fix Guides, om zelf problemen op te lossen, bespaar tijd en geld.
    - toegang tot je Verwarmingsactiviteit informatie, die je je verwarmingsverbruik per dag, week, maand en jaar laten zien. Je kunt ook data vergelijken met de vorige periode.

Abonneren op Auto-Assist

Je kunt je maandelijks of jaarlijks abonneren, met de optie om op ieder moment te annuleren.

Volg deze stappen in de app om je te abonneren:

• Ga naar Instellingen en
  • Selecteer Auto-Assist.
  • Kies je gewenste abonnement en selecteer Activeren.

Let op: Als je verhuist en je gratis Auto-Assist wilt houden, moet je je apparaten meenemen.

Als de Auto-Assist Skill en Verwarmen Voor Aankomst zijn geactiveerd, kan tado° beginnen met verwarmen zelfs wanneer de Afwezigheidsmodus aan staat.

Meer informatie:

Wat is Care & Protect?

Ik verhuis en laat mijn tado° apparaten achter. Hoe zorg ik ervoor dat de nieuwe bewoners deze kunnen gebruiken?