Auto-Assist kan de aansturing van je verwarmingssysteem of airconditioning volledig automatiseren, zodat er geen handmatige aanpassingen nodig zijn. Het monitort ook continu je verwarmingsactiviteit om afwijkend gedrag te identificeren, en helpt je om zelf problemen, als die zich voordoen, op te lossen.

Met Auto-Assist geniet je van de volgende verbeteringen in je tado° systeem:

• Met geolocatie actief zal tado° automatisch je verwarming of koeling aanpassen wanneer de laatste persoon het huis verlaat of voordat de eerste persoon thuiskomt. Wanneer Auto-Assist is geactiveerd en Verwarmen Voor Aankomst ingeschakeld, zal tado° voor je aankomst beginnen met je huis te verwarmen, wanneer je weg geweest bent, zodat je woning op tijd voordat je thuis komt lekker warm is.

• tado° past automatisch je verwarming of koeling aan wanneer een open raam wordt gedetecteerd.

• Je krijgt toegang tot de uitgebreide Care & Protect features inclusief:

- toegang tot Self-Fix Guides, om zelf problemen op te lossen, bespaar tijd en geld.

- toegang tot je Verwarmingsactiviteit informatie, die je je verwarmingsverbruik per dag, week, maand en jaar laten zien. Je kunt ook data vergelijken met de vorige periode.

• Als tado° je verwarmingsketel aanstuurt en je woning heeft maar één Verwarmingszone, kun je extra informatie vinden over je energieverbruik onder Energy IQ in de app. Dit laat het geschatte verwarmingsverbruik en de kosten voor de huidige maand zien, en ook een vergelijking met de vorige maand.

Abonneren op Auto-Assist

Je kunt je maandelijks of jaarlijks abonneren, met de optie om op ieder moment te annuleren. Je krijgt een gratis proefabonnement om de energiebesparingen en andere voordelen van Auto-Assist te testen voordat je betaalt.

Volg deze stappen in de app om je te abonneren:

• Ga naar Instellingen en

• Selecteer Auto-Assist.

• Kies je gewenste abonnement en selecteer Start gratis proefabonnement.

Let op: Als je verhuist en je gratis Auto-Assist gekoppeld aan je tado° pre-Starterskit V3+ of Slimme Aircobediening wilt houden, moet je je apparaten meenemen.

Ook geven elke pre-V3+ Internetbridge en Slimme Aircobediening alleen toegang tot gratis Auto-Assist in maar één tado° Woning tegelijk. Wanneer je dus een apparaat met gratis Auto-Assist in een andere tado° Woning installeert, zal je abonnement automatisch naar die Woning worden overgezet. Met als gevolg dat je de toegang tot Auto-Assist voor de Woning waarin het oorspronkelijk geïnstalleerd was zal verliezen.

Als je opnieuw toegang tot Auto-Assist in je eerste Woning wil, kun je kiezen tussen:

• opnieuw je Internetbridge/Slimme Aircobediening in die Woning installeren en automatisch gratis toegang tot Auto-Assist krijgen, of

• je abonneren op Auto-Assist via de tado° app.

Meer informatie:

Ik verhuis en laat mijn tado° apparaten achter. Hoe zorg ik ervoor dat de nieuwe bewoners deze kunnen gebruiken?