Mijn Slimme Aircobediening toont fout E02. Wat betekent dit en hoe kan het worden opgelost?

De fout E02 op de Slimme Aircobediening geeft aan dat de wifi-verbinding verloren is gegaan. Als u deze fout ziet, doet u het volgende:

1. Controleer of wifi is ingeschakeld en werkt door wifi-toegang op andere apparaten in te schakelen of door de router te controleren.
  2. Controleer of het wifi wachtwoord is gewijzigd. Als dit het geval is kan je de huidige netwerkgegevens verwijderen en sluit je Slimme Aircobediening aan op een nieuw netwerk.
  3. Als niets van het bovenstaande het geval is, controleer dan de afstand van de Slimme Aircobediening tot jouw router. Verdwijnt de fout bij het dichterbij komen bij de router? In dit geval is het wifi signaal niet sterk genoeg op de locatie van de Slimme Aircobediening en moet er een nieuwe locatie dichter bij de router worden geselecteerd.

Als je nog vragen hebt over de Slimme Aircobediening wifi-verbinding, neem dan contact met ons op.

Tip: Je kunt de airco altijd regelen via de gebruikersinterface op de Slimme Aircobediening, zelfs wanneer internet tijdelijk niet beschikbaar is. Je oude afstandsbediening werkt ook in dit geval.