Als je van router bent veranderd of problemen ondervindt bij het aansluiten van de Slimme Aircobediening V3+ op je wifi-netwerk, doe dan het volgende:

1. Verwijder de bestaande wifi-inloggegevens zoals beschreven in dit artikel.
  2. Wanneer het display van je Slimme Aircobediening V3+ de unieke 4-cijferige code toont, ga je naar Instellingen in de tado°-applicatie.
  3. Kies de kamer waarin de Slimme Aircobediening V3+ zich bevindt.
  4. Ga naar Wifi-instellingen actualiseren en volg de instructies in de app.

Als de Slimme Aircobediening V3+ geen verbinding maakt met het wifi-netwerk, probeer dan de wifi-instellingen opnieuw te configureren, zoals uitgelegd in de onderstaande artikelen: