Mijn Slimme Radiatorknop geeft een E0 foutmelding aan of het waarschuwingssymbool is aan. Hoe kan ik dit oplossen?
Mijn Slimme Radiatorknop geeft een E0 foutmelding aan of het waarschuwingssymbool is aan. Hoe kan ik dit oplossen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je tado°-apparaat toont een E0 foutmelding of het waarschuwingssymbool gaat aan als het pairen (koppelen) tijdens de installatie is mislukt.

Als je een tado° Slimme Radiatorknop met je Internetbridge pairt, probeer dan opnieuw te pairen (de afstand tussen de Internetbridge en het apparaat moet minimaal 3 meter en maximaal 8 meter zijn).

1. Zorg ervoor dat pairing op de Internbridge geactiveerd is. Dit wordt aangegeven door een knipperend pairing-led.

2. Druk 3 seconden op de knop van de Slimme Radiatorknop om opnieuw te pairen.

3. Als de pairing geslaagd is, worden de drie strepen/alle streepjes ononderbroken en gaat het waarschuwingssymbool op de Slimme Radiatorknop uit.

Slimme Radiatorknop

Slimme Radiatorknop Basic

Als het pairen ook na enkele pogingen niet lukt, neem dan contact met ons op via de Chat.