Je tado°-apparaat geeft een E0 foutmelding als het pairen (koppelen) tijdens de installatie is mislukt.

Als je een tado° Slimme Radiatorknop met je Internetbridge pairt, probeer dan opnieuw te pairen. De afstand tussen de Internetbridge en het apparaat moet minimaal 3 meter bedragen.

1. Zorg ervoor dat pairing op de Internbridge geactiveerd is aangegeven door een knipperend pairing-led.

2. Druk 3 seconden op de knop van de Slimme Radiatorknop om opnieuw te pairen.

3. Als de pairing geslaagd is, worden de drie strepen ononderbroken.

Als het pairen ook na meerdere pogingen niet lukt, neem dan contact op met onze Technische Ondersteuning. Zij helpen je graag verder.