De tado° app en services instellen
Welke features zijn beschikbaar op het kamerscherm van de app?
Welke features zijn beschikbaar op het kamerscherm van de app?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het hoofdscherm van de app, kan je door één van de betreffende kamers te selecteren naar dat respectievelijke kamerscherm gaan. Daar kan je meer informatie verkrijgen over het binnenklimaat van de kamer.

Het kamerscherm laat je:

• de huidig gemeten temperatuur zien,

• de huidig ingestelde temperatuur,

• de warmtevraag (niet relevant voor de Slimme Aircobediening),

• het vochtigheidsniveau en

• Of je een handmatige wijziging in de kamer hebt gemaakt en de tijdsduur ervan. Je kunt in de app handmatige wijzigingen maken of op een apparaat.

Kamerscherm met geactiveerde verwarming in de tado app

Wanneer je het Slimme Schema icoon selecteert, kan je een gepersonaliseerd verwarmingsschema voor je kamer instellen. Je kan ook de temperatuur en de luchtvochtigheid geschiedenis van de kamer controleren, als je het Klimaatrapport Icoon rechtsboven op het scherm selecteert.

Het kamerscherm is aangepast voor gebruik met een schermlezer. Wij werken aan het verbeteren van de toegankelijkheid van onze producten. Dit is tot nu toe beschikbaar en getest voor Chrome en Safari op macOS, en standaard Android en iOS schermlezers.