Waar kan ik de geschiedenis vinden van mijn verwarmings- en koelingsactiviteit?
Waar kan ik de geschiedenis vinden van mijn verwarmings- en koelingsactiviteit?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de geschiedenis van je verwarmings- en koelingsactiviteit van de laatste 13 maanden in het Klimaatrapport in de tado° app vinden. Wanneer je Auto-Assist hebt, kun je ook handige en gedetailleerde informatie vinden onder Verwarmingsactiviteit in Care & Protect.

Om je dagelijkse rapport te openen, klik je eenvoudig op het Klimaatrapport icoon in de rechterbovenhoek van het kamerscherm.

Het rapport toont de veranderingen in de kamertemperatuur, buitentemperatuur en het weer gedurende de dag.

Omgevingsfactoren

Aan de rechterkant van het Klimaatrapport, vind je drie knoppen die meer informatie geven over het klimaat.

Warmtevraag:

Klik op deze knop om te zien hoeveel warmte tado° gedurende de dag vraagt aan je verwarmingssysteem (alleen voor kamers met Slimme Thermostaten, draadloze Temperatuursensoren of Slimme Radiatorknoppen).

Of Aan/Uit: Voor Slimme Aircobediening gebruikers, tik op deze knop om te zien wanneer tado° gedurende de dag aan/uit was en wat de instelling/Modus op dat moment was.

Vochtigheid:

Tik op deze knop om te zien hoe vochtigheidsniveaus zich gedurende de dag veranderd hebben.

Zonlicht:

Tik op de knop om te zien hoe zonnig het gedurende de dag was en hoe de binnentemperatuur hierdoor beïnvloed werd.

Warm water: als je Warmwateraansturing hebt, selecteer je deze optie om de geschiedenis van je warmwaterverbruik te zien.

Kleuren in het rapport

De kleuren op de lijn aan de onderkant van de grafiek geven de instellingen weer die op dat specifieke moment actief waren.

Blauw: temperatuur in het Slim Schema lager dan 19 ingesteld.

Oranje: temperatuur in het Slim Schema hoger dan 19 ingesteld.

Groen: Afwezigheidsmodus actief.

Lichtgrijs: handmatige bediening actief.

Donkergrijs: Offline/Geen externe toegang.

Zwart: Open raam gedetecteerd.

Gedetailleerd overzicht

Tik op een willekeurig punt op de curve van het Klimaatrapport om de huidige temperatuur, doeltemperatuur en vochtigheid te zien. Je kunt ook met je vinger over de curve schuiven om te bekijken hoe de waarden gedurende de dag veranderden.

Verbinding

Als er een probleem met de internetverbinding van je tado° apparaten was, laat het rapport een onderbreking in de curve zien. Op de curve klikken en ingedrukt houden toont geen externe toegang/offline en de precieze tijd van het incident.