Je kunt de volledige geschiedenis van je verwarmings- en koelingsactiviteit vinden in het Klimaatrapport in de tado° app. Wanneer je Auto-Assist hebt, kun je ook handige en gedetailleerde informatie vinden onder Verwarmingsactiviteit in Care & Protect.

Om je dagelijkse rapport te openen, klik je eenvoudig op het Klimaatrapport icoon in de rechterbovenhoek van het kamerscherm.

Het rapport toont de veranderingen in de kamertemperatuur, buitentemperatuur en het weer gedurende de dag.

Aan de rechterkant van het Klimaatrapport, vind je drie knoppen die meer informatie geven over het klimaat.

Warmtevraag:

Klik op deze knop om te zien hoeveel warmte tado° gedurende de dag vraagt aan je verwarmingssysteem (alleen voor kamers met Slimme Thermostaten, draadloze Temperatuursensoren of Slimme Radiatorknoppen).

Of Aan/Uit: Voor Slimme Aircobediening gebruikers, tik op deze knop om te zien wanneer tado° gedurende de dag aan/uit was en wat de instelling/Modus op dat moment was.

Vochtigheid:

Tik op deze knop om te zien hoe vochtigheidsniveaus zich gedurende de dag veranderd hebben.

Zonlicht:

Tik op de knop om te zien hoe zonnig het gedurende de dag was en hoe de binnentemperatuur hierdoor beïnvloed werd.

Tik op een willekeurig punt op de curve van het Klimaatrapport om de huidige temperatuur, doeltemperatuur en vochtigheid te zien. Je kunt ook met je vinger over de curve schuiven om te bekijken hoe de waarden gedurende de dag veranderden.

Als er een probleem met de internetverbinding van je tado° apparaten was, laat het rapport een onderbreking in de curve zien. Op de curve klikken en ingedrukt houden toont geen externe toegang en de precieze tijd van het incident.