De LED op de voorkant van de Extensiekit geeft aan wat de status van de Extensiekit is.

Langzame pulsatie/ademhaling

De Extensiekit opereert normaal.

Uit

De Extensiekit is niet voorzien van stroom.

Dit is meestal zo omdat de Extensiekit verkeerd bedraad is. Controleer alsjeblieft de bedradingsinstructie in de online installatie assistent.

Knippert snel

De Extensiekit is aan het pairen.

Knippert dubbel

De Extensiekit is bedraad en voorzien van stroom, maar is nog niet gepaired.

Vind hier de instructies om de Extensiekit met de Internetbridge te pairen.

Als de Extensiekit niet de meest recente firmware heeft, zou je andere knipperpatronen op het apparaat kunnen zien. Als de firmware up-to-date is (dit is een automatisch proces), zouden de knipperpatronen hetzelfde moeten zijn als bovenstaand beschreven

Meer informatie:

Hoe kan ik mijn verwarmingssysteem bedienen wanneer de verbinding tussen de Slimme Thermostaat en de Extensiekit verloren is gegaan?