De Draadloze Ontvanger

UIT

De Draadloze Ontvanger is niet voorzien van stroom

Stroomvoorziening, maar niet gekoppeld

De Draadloze Ontvanger wordt voorzien van stroom, maar is nog niet gepaird.

Pairen

De Draadloze Ontvanger bevindt zich in de pairing modus, aangegeven door de knipperende pairing LED.

Normale werking

Wanneer tado° warmte vraagt, zal de warmtevraag-LED constant branden. Wanneer uit, vraagt tado° geen warmte.

Meer informatie:

Wat betekenen de symbolen op de gebruikersinterface van de Draadloze Ontvanger?

Hoe kan ik mijn verwarmingssysteem bedienen wanneer de verbinding tussen de Slimme Thermostaat en de Extensiekit verloren is gegaan?