Wat gebeurt er als de internetverbinding tijdelijk verbroken is? Kan ik nog steeds mijn verwarming of airconditioning gebruiken met tado°?
Wat gebeurt er als de internetverbinding tijdelijk verbroken is? Kan ik nog steeds mijn verwarming of airconditioning gebruiken met tado°?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer de internetverbinding verbroken is kun je je verwarmingssysteem of airconditioning aansturen via het gebruikersinterface op het apparaat. Maar je kunt je verwarming of airconditioning niet via mobiele of web-app op afstand aansturen.

Afhankelijk van je regio en specifieke hardware versie, kunnen je tado° V3+ Slimme Thermostaten lokaal verwarmingsschema's opslaan, wat betekent dat ze je Slimme Schema blijven volgen, zelfs als de netwerkverbinding wegvalt. De implementatie van deze feature is nog gaande.

Gemaakte wijzigingen op de interface van het apparaat worden alleen in de app toegepast wanneer de internetverbinding weer hersteld is.

Alle kamers zonder internetverbinding zullen als geen externe toegang/offline worden weergegeven in de app.

Op dezelfde manier zullen de veranderingen aan de app instellingen pas in werking treden als de internetverbinding hersteld is.