Wat betekenen de knipperende LEDs op de Extensiekit?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De LED op de voorkant van de Extensiekit geeft aan wat de status van de Extensiekit is.

Langzame pulsatie/ademhaling

De Extensiekit werkt zoals bedoeld.

Uit

De Extensiekit is niet voorzien van stroom.

Dit is meestal omdat de Extensiekit verkeerd bedraad is. Zorg ervoor dat je nogmaals de bedradings-instructies in de tado° app controleert.

Knippert snel

De Extensiekit is aan het pairen.

Knippert dubbel

De Extensiekit is bedraad en voorzien van stroom, maar is nog niet gepaired.

Als de Extensiekit niet de meest recente firmware heeft, kan het zijn dat je andere knipperpatronen op het apparaat opmerkt. Als de firmware up-to-date is (dit is een automatisch proces), zouden de knipperpatronen hetzelfde moeten zijn als bovenstaand beschreven.