Je kan alleen tado° weggeven als deze niet gehuurd wordt, maar jouw eigendom is.

Als je de eigenaar bent van de tado° apparaten, dan is dit wat je moet doen zodat iemand anders je apparaten kan gebruiken:

1. Nodig ze uit bij je tado° Woning via de app.

2. Als zij je uitnodiging hebben geaccepteerd, dan kunnen zij de woninggegevens wijzigen bij Instellingen > Woningdetails > Contactgegevens en.

3. Verwijder jezelf of vraag om verwijderd te worden uit de tado° Woning.

Meer informatie:

Ik verhuis en ik neem mijn tado° apparaten mee. Hoe configureer ik ze in mijn nieuwe woning?

Ik ben verhuisd naar een nieuwe woning waar tado° al geïnstalleerd is. Hoe krijg ik toegang tot de apparaten?