Ik ben verhuisd naar een nieuwe woning waar tado° al geïnstalleerd is. Hoe krijg ik toegang tot de apparaten?
Ik ben verhuisd naar een nieuwe woning waar tado° al geïnstalleerd is. Hoe krijg ik toegang tot de apparaten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je kort geleden verhuisd bent naar een woning waar tado° al geïnstalleerd is, begin dan met het identificeren van alle apparaten.

De Internetbridge moet zich in de buurt van de router bevinden. Andere verwarmingsapparaten bestaan uit een of meerdere van de volgende: Slimme Radiatorknoppen, Slimme Thermostaten, Draadloze Temperatuursensoren en/of een Draadloze Ontvanger, die zich meestal naast de verwarmingsketel bevindt.

Als er een airconditioner in je nieuwe woning zit, kan het zijn dat je ook de Slimme Aircobediening op de tegenoverliggende muur aantreft.

Om toegang tot je apparaten te krijgen, volg je de procedure die op jouw geval van toepassing is.

Ik heb contact met de vorige eigenaar.

1. Vraag de vorige eigenaar om je uit te nodigen voor hun tado° Woning.

2. Wanneer jij de uitnodiging eenmaal geaccepteerd hebt, ga je naar Instellingen>Woningdetails>Contactgegevens en actualiseer je jouw contactgegevens in de tado° app.

Ik heb geen contactgegevens van de vorige eigenaar

1. Installeer de tado° app op je smartphone vanaf Google Play Store of App Store en maak een nieuwe account aan. Dan,

2. meld je aan op jouw tado° account in de app en voeg je tado° apparaten toe met hun serienummers.