Om een gebruiker uit te nodigen voor een tado° Woning, volg deze stappen in de mobiele app:

1. Ga naar Instellingen > Mensen.

2. Kies Mensen uitnodigen om zich bij je Woning te voegen.

3. Voer het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in en kies Uitnodigen. Zij ontvangen dan een uitnodiging per e-mail om deel te nemen aan jouw Woning. Zodra zij dit hebben geaccepteerd, kunnen ze de tado° app gebruiken.

Je kan tado° ook klaar maken voor bewoners zonder smartphone, gasten of bijvoorbeeld huishoudhulpen die je regelmatig bezoeken.

Meer informatie:
Hoe kan ik een gebruiker uit mijn tado° app verwijderen?