Hoe kan ik een gebruiker uit mijn tado° app verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je op zoek naar Hoe kan ik mijn tado° Woning verwijderen? (bijv. als je verhuist) of Hoe kan ik mijn tado° account verwijderen? (als je tado° niet meer wilt gebruiken)?

Om een gebruiker uit je tado° app te verwijderen kan je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar Instellingen > Mensen.

2. Selecteer de gebruiker die je wilt verwijderen uit de app en

3. kies Toegang intrekken. Er verschijnt een pop-up bericht.

4. Selecteer Intrekken om je keuze te bevestigen. Dit zal de gebruiker en al zijn/haar mobiele apparaten uit de tado° app verwijderen.

Je krijgt deze optie alleen te zien wanneer er meer dan één gebruiker in je tado° app is.