Hoe activeer ik de locatiegebaseerde diensten in Android?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is belangrijk om te controleren of de locatie-instellingen van je telefoon correct geconfigureerd zijn wanneer je de tado° app gebruikt op een smartphone met Android. Deze instellingen zijn essentieel als je de Geolocatie van tado° wilt gebruiken.

Om de instellingen na te kijken open je het instellingenmenu van je smartphone en ga je naar het submenu Locatie. Dat submenu kun je meestal vinden in de sectie Persoonlijk of Privacy.

Als je Android 8 gebruikt, zorg er dan voor dat:

• de Locatie aan staat

• the Locatie modus op High Accuracy is ingesteld

Als je Android 9 of hoger gebruikt, zorg er dan voor dat:

• Locatie gebruiken ingeschakeld is

• the App/Locatie toestemming ingesteld is op Altijd toestaan

• Nauwkeurige locatie gebruiken is ingeschakeld (Android 12 of hoger)