Wat gebeurt er met de locatiegebaseerde sturing wanneer mijn smartphone uit staat?
Wat gebeurt er met de locatiegebaseerde sturing wanneer mijn smartphone uit staat?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je smartphone uit staat, bijvoorbeeld omdat de batterij leeg is, kan je tado° geen veranderingen in je locatie meer ontvangen. Als jouw telefoon de enige is in je tado° woning, kan tado° niet meer detecteren of je Thuis of Afwezig bent. Dus je verwarming of koeling worden niet meer op basis van locatie aangestuurd. Het Slimme Schema (Smart Schedule) blijft in de modus, die actief was toen het mobiele apparaat werd uitgeschakeld.

Dit geldt ook als er meerdere smartphones in je tado° woning zijn geregistreerd, maar alle apparaten uit staan.

Hoe laat tado° zien of een smartphone uit staat of dat Geolocatie gedeactiveerd is op een telefoon?

Als de locatie van een in je tado° woning geregistreerde smartphone 2 dagen of langer niet geactualiseerd wordt, zal dit met een vraagteken verschijnen op de Geolocatie kaart in de linkerbovenhoek. Als de smartphone geolocatie heeft uitgeschakeld, zie je dit in de rechterbovenhoek van de gebruikersradar in je tado° app. Met deze apparaten wordt geen rekening gehouden voor Thuis/Afwezig wijzigingen in verwarming of koeling.