tado° airconditioningsproducten gebruiken
Hoe kan ik de wifi-inloggegevens op mijn Slimme Aircobediening verwijderen?
Hoe kan ik de wifi-inloggegevens op mijn Slimme Aircobediening verwijderen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de wifi-inloggegevens te verwijderen, volg je deze stappen:

1. Raak met je vingertoppen de twee pijlen onder de display vanhet apparaat 5 seconden lang aan(dit werkt ook als de pijlen niet branden). Zorg ervoor dat je de display niet aanraakt, anders mislukt de procedure.

2. Het reset-menu wordt geopend, aangegeven door een moersleutel- en schroevendraaier icoontje. Gebruik de pijlen om door het menu te bladeren.

3. Wanneer het apparaat een wifi-icoontje en een vuilnisbak toont, raak je de rechterkant van de display aan om de verwijdering van de wifi-gegevens te bevestigen. Een knipperend wifi- en vuilnisbak icoontje bevestigt de verwijdering.

Nadat je de wifi-inloggegevens hebt verwijderd, kun je nieuwe invoeren in de tado° mobiele app (deze optie is niet beschikbaar in de web-app).