Problemen met tado° airconditioningsproducten oplossen
Het scherm op mijn Slimme Aircobediening reageert niet goed op aanraking. Hoe kan ik dit oplossen?
Het scherm op mijn Slimme Aircobediening reageert niet goed op aanraking. Hoe kan ik dit oplossen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het probleem dat je ondervindt, kan te maken hebben met kalibreer problemen met de aanraaksensor in de Slimme Aircobediening.

Om dit op te lossen, moet je als volgt de kalibratie van de aanraak zones opnieuw instellen:

1. Haal de stekker van de Slimme Aircobediening uit het stopcontact en

2. wacht één minuut,

3. sluit de Slimme Aircobediening opnieuw aan. Om succes te garanderen, zorg ervoor dat je het scherm niet aanraakt tijdens het opnieuw opstarten van het apparaat.

Om deze situatie in de toekomst te voorkomen, plaats je de Slimme Aircobediening altijd op een plat, stabiel oppervlak, zoals een tafel, plank of een muur voordat deze wordt aangesloten. Je kunt ook de tado° Houder gebruiken om je Slimme Aircobediening beter te plaatsen.

Wij raden aan een groter deel van het aanraakgevoelige gebied met je vingers te bedekken in plaats van het scherm harder in te drukken. De blauwe gearceerde gebieden in de afbeelding hieronder tonen de aanraakgevoelige gebieden op je Slimme Aircobediening.