tado° airconditioningsproducten gebruiken
Hoe kan ik de Slimme Aircobediening met mijn wifi verbinden?
Hoe kan ik de Slimme Aircobediening met mijn wifi verbinden?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je van router bent veranderd of problemen ondervindt bij het aansluiten van de Slimme Aircobediening op je wifi-netwerk, doe dan het volgende:

1. Wanneer de Slimme Aircobediening de unieke 4-cijferige code toont, ga je naar Instellingen > Kamers & Apparaten in de tado° app en

2. Selecteer de kamer waar de Slimme Aircobediening zich bevindt.

3. Selecteer Update wifi-instellingen in de mobiele app (deze optie is niet beschikbaar in de web-app), dan volgende en volg de instructies op.

4. Zorg ervoor dat al je apparaten met een 2.4 GHz Wifi-network zijn verbonden.

Als geen van bovenstaande het probleem oplost, probeer dan de wifi-instellingen van de Slimme Aircobediening opnieuw te configureren zoals in onderstaande artikelen uitgelegd.