Wat moet ik doen als ik het model van een component van mijn verwarmingssysteem niet kan terugvinden in het keuzemenu?

Lees dit artikel om te ontdekken uit welke modellen jouw verwarmingssysteem bestaat.

Als je hierna nog altijd je model niet kunt terugvinden in het keuzemenu, bekijk dan de modellen van dezelfde fabrikant die er gelijkaardig uitzien. Als je op het systeem klikt, dan krijg je een lijst te zien met alle namen die tot hetzelfde apparaat behoren.

Als je je exacte model niet kunt vinden, selecteer dan simpelweg dat je je model niet kent of niet kunt terugvinden aan het einde van elke lijst met resultaten.

Upload alsjeblieft foto’s van je apparaat, zodat onze verwarmingsexperts het model kunnen identificeren.