Hoe activeer ik de locatiegebaseerde diensten in Windows 10?

Deze app is stopgezet en wordt niet langer ondersteund door tado°.

Het is belangrijk om te controleren of de locatie-instellingen van je telefoon correct geconfigureerd zijn wanneer je de tado° app gebruikt op een smartphone met Windows 10. Deze instellingen zijn essentieel als je de Geolocatie van tado° wilt gebruiken.

Om de instellingen na te kijken open je het instellingenmenu van je smartphone en ga je naar het menu Privacy en vervolgens naar het submenu Locatie. Twee instellingen zijn hier belangrijk:

• Locatie dient ingeschakeld te zijn.
  • in Apps kiezen die uw locatie mogen gebruiken dient voor de tado° app te toegang tot de apparaatlocatie ingeschakeld te zijn.