Hoe activeer ik de locatiegebaseerde diensten in Windows 10?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de locatie-instellingen van je telefoon correct geconfigureerd zijn als je de tado° app gebruikt op een smartphone met Windows 10. Die instellingen zijn essentieel als je de locatiegebaseerde controle van tado° wenst te gebruiken. Om de instellingen na te kijken open je het instellingenmenu van je smartphone en ga je naar het menu Privacy en vervolgens naar het submenu Locatie. Twee instellingen zijn hier belangrijk:

• Locatie dient ingeschakeld te zijn.
  • in Apps kiezen die uw locatie mogen gebruiken dient voor de tado° app te toegang tot de apparaatlocatie ingeschakeld te zijn.