Hoe activeer ik de locatiegebaseerde diensten in Android 4.3 of lager?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de locatie-instellingen van je telefoon correct geconfigureerd zijn als je de tado° app gebruikt op een smartphone met Android-versie 4.3 of lager (dit zijn oudere telefoons, die doorgaans verkocht werden tot 2013). Die instellingen zijn essentieel als je de locatiegebaseerde controle van tado° wenst te gebruiken. Om de instellingen na te kijken open je het instellingenmenu van je smartphone en ga je naar het submenu dat “Locatietoegang” heet. Selecteer hier dat je apparaat de locatieservice van Google mag gebruiken om je locatie sneller te kunnen bepalen. Indien aanwezig, activeer je ook best de netwerkgebaseerde diensten.